Project Grey!

ProjectGrey-digitaal-zwart.png

25 maart vierde wij bij Dare to be Grey niet alleen onze 3e verjaardag, maar ook de herlancering van onze campagne! Al sinds 2016 zetten wij ons in voor de Grijze Middenstem, een stem die in het huidige maatschappelijke landschap snel ondergesneeuwd kan raken door de schreeuwende zwart-wit denker. Deze beweging kunnen wij natuurlijk niet in ons eentje voorttrekken, en daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe bondgenoten die zich bij onze missie willen aansluiten.

We zijn daarom ook heel trots op onze deelname aan, het zo mooi getitelde, ‘Project Grey’! Project Grey is een samenwerking tussen sociaal werkers, data-analisten, en ons: de campagnevoerders. Door deze zeer uiteenlopende krachten te bundelen hopen wij bij Dare to be Grey nog meer vat te krijgen op de polarisatie, én onze verhalen relevanter dan ooit te maken.

Bovendien luidt onze deelname aan Project Grey ook de start van onze Europese campagne! Polarisatie is immers niet alleen een probleem in Nederland, maar ook ver daarbuiten. In de komende maanden zullen wij daarom niet alleen verhalen uit Nederland vertellen, maar ook uit Slowakije, Griekenland, Ierland, en wie weet waar nog meer.

Benieuwd naar onze nieuwe verhalen? Volg ons dan op onze Nederlandse en internationale social media pagina’s en houd altijd een oog op deze website.

Wil je meer weten over Project Grey? bezoek dan de project website: projectgrey.eu